Yangın Çıkış Kapısı Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Not: Haberde adı geçen şirket adları ve yangın bapsı fiyatları, tavsiye olarak ovalmamıştır. Oluşacak maddi ve tinsel sorunlardan Tempo Online mesul tutulamaz.

Dolgu kullanılarak kapı işsizluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda basitçe açılacak şekilde Yangın Bapsı güvenlik kilidi ile güvenli hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi dair kompetan personelimiz aracılığıyla kaleme hileınan bu yazımızda;

Z tipi yangın merdiveni ismini strüktürlış şeklinden düzenır. Z tipi yangın merdivenleri özellikleri;

Kolaylıkla açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması yahut kilitli olsa birlikte hiç hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde ürkü amerikan bar veya benzeri bir sistem bulunmalıdır.

Belirtilen merdivenler genel anlamda strüktürnın özlelliğine nazaran dış kısmında bulunurlar. Yangın yada benzeri negatif bir fenomen anında bina deruninden zorlamasız ve güvenli kaçışın katkısızlanması midein mimarilırlar. Yasal olarak da her binada bulunması zorunludur.

Sandık üzerindeki fitil yuvasına isabetli koca kaliteli ısıyla genleşatır yangın fitili kullanılmaktadır.

Yangın kapıları elektrostatik türap boya ile boyanmaktadır ve talebe bakılırsa farklı nitelik seçenekleri sunulabilir. Sandık ve kanatlar olarak talep olması durumunda farklı nitelik kombinasyonlar uygulaması gestaltlabilmektedir.

Hatta, astım ve bronşit gibi teneffüs yolu hastalıklarıyla temaslı olan yaman solunmasını önleyerek çevrenin korunmasına da yardımcı olurlar.

Yangın Kapkaloriın bakımını tutmak yürekin profesyonel firmalar ile anlaşılmalıdır. Yangın Kapısının hizmetını boşlama buyurmak yahut amatörce yaratmak ağır payanlara usul açabilir. Bu proseste İletişim kanallarımızı kullanıp Bize Ulaşarak takviye alabilirsiniz.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mütehassıs ekibimiz marifetiyle üretimini yaptığımız Yangın Baplarının süksesı Yangın Kapısı ile sair Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından etkili kalite, peklik, %100 projeye geçim ve isabetli paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Bu tür yangın merdiveninin baz özelliği kompakt ve yerden biriktirme sağlayıcı tasarımıdır. Kullanılmadığında merdiven biçimli bir şekilde yoldan uzakta saklanır ve bu da onu sınırlı alana iye binalar veya bediiyat endişeların bir faktör başüstüneğu binalar sinein mütenasip hale getirir.

Bu doğrultuda büyüklük de iş veren mühendisler tarafından belirlenen yangın yönetmeliğine iyi bir şekilde yangın Merdiveni bapsı üretilmelidir.

Yangın Bapsı yangın ve benzeri ivedi durumlarda insanların hariçya en hızlı halde tahliyesini sağlayan baplara verilen isimdir.

Yangın simultane bapların katkısızlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve diğer Yangın Kapısı Aksesuarları ile uyumuyla sahih orantılıdır. İçerideki yaman ve ısının hariçya yansımaması karınin kapının çabucak kapanması çok önemlidir. 

Report this wiki page